Ukinuti letovi ka Milanu i Briselu

Bez autora
Jun 02 2011

Crnogorska nacionalna kompanija Montenegro Airlines ukinula je linije za Milano i Brisel, koje su uvedene prije nepuna dva mjeseca. Ukidanje novih linija je jedna od mjera smanjivanja troškova, jer letovi Podgorica-Milano i Podgorica-Brisel nijesu privukli interes putnika. Montenegro Airlines je najavio i ukidanje linije za London zbog neisplativosti, ali bez preciziranja datuma. Kompanije, istovremeno planira da preusmjeri avione na linije za Beograd, po jedan let više dnevno iz Podgorice i Tivta.

Ukinuti letovi ka Milanu i BriseluCrnogorska nacionalna kompanija Montenegro Airlines ukinula je linije za Milano i Brisel, koje su uvedene prije nepuna dva mjeseca.

Ukidanje novih linija je, kako prenosi CdM, jedna od mjera smanjivanja troškova, jer letovi Podgorica-Milano i Podgorica-Brisel nijesu privukli interes putnika.

Montenegro Airlines je najavio i ukidanje linije za London zbog neisplativosti, ali bez preciziranja datuma. Kompanije, istovremeno planira da preusmjeri avione na linije za Beograd, po jedan let više dnevno iz Podgorice i Tivta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik